Bachledka Ski & Sun

Ak sa rozhodnete stráviť dovolenku v malebnom horskom prostredí chaty, nebudete musieť chodiť ďaleko na vysnívané zjazdovky. S parkoviskom vzdialeným iba 950 metrov od chaty, môžete sa pohodlne dostať k prvému vleku, aby ste zažili nádheru zimného športu.

Po príchode na parkovisko vás čaká krátka prechádzka po schodoch, no nebojte sa, táto malá námaha sa určite oplatí. Keďže naša chata sa nachádza v tesnej blízkosti strediska, môžete si byť istí, že vaše lyžiarske dobrodružstvo začne takmer okamžite po príchode.

Na fotografii nižšie môžete vidieť parkovisko a prístup do strediska z Jezerskej strany. Vychutnajte si pohľad na zasnežené kopce a pripravte sa na dni plné zábavy a adrenalínu na svahu. Už teraz sa tešíme na stretnutie s vami na lyžiach alebo snowboarde!“

Bachledka Ski & Sun je lyžiarske stredisko nachádzajúce sa vo Vysokých Tatrách na Slovensku. Toto stredisko je známe nielen svojimi lyžiarskymi zjazdovkami, ale aj pre modernú lanovku, ktorá vedie do výšky až 1250 metrov nad morom. V zimnom období môžete v Bachledke užívať rôzne lyžiarske aktivity ako zjazdové lyžovanie, snowboarding, ale aj bežecké lyžovanie a zimné prechádzky. Stredisko ponúka rôzne obtiažnosti zjazdoviek, čo z neho robí ideálne miesto pre lyžiarov všetkých úrovní. Okrem lyžovania sa tu nachádza aj tzv. „Detský svet Bachledka“, kde sa deti môžu hrať a užívať si rôzne zimné aktivity. Celkovo je Bachledka Ski & Sun obľúbeným miestom pre lyžovanie a zimné dovolenky na Slovensku, s krásnou prírodou Vysokých Tatier v pozadí.